D_Tour

Wat is D_Tour?

#D_tour is de super gezellige avond die in shisha lounges en clubs verspreid door Nederland, België en daarbuiten wordt georganiseerd door Howard D in samenwerking met Party Girls Agency, kledingmerk D-Rich fashion en Lavish Drinks.

Deze parties die vaak doordeweeks plaatsvinden worden speciaal georganiseerd voor alle gezellige personen boven de 18 die er doordeweeks even uit willen IN STIJL!

Waarom het extra leuk is om #D_Tour te bezoeken is terug te zien in de aftervlogs die na elke editie gepubliceerd worden op Howard D Music (het kanaal: Howard D op Youtube).

In deze aftervlogs kan je namelijk zien dat er bij elke editie bekende artiesten, sporters en andere BN’ers aanwezig zijn. Deze BN’ers worden persoonlijk uitgenodigd om even een “detour” te maken richting het feest.

Met deze uitnodiging wordt hen naast alle mooie geschenken die zij ontvangen tevens een mogelijkheid aangeboden om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het leven als bekende persoon.

Een super gezellige mogelijkheid dus om even niet te hoeven denken aan studiosessies, radio, tv, social media of optredens.

Nee, nu is het even tijd om te chillen. Even tijd voor shisha, drankjes of ballonnen en tijd om te feesten samen met gezellige mensen op de opzwepende urban beats gedraaid door Howard D, Just Me en andere uitgenodigde DJ’s in de line up.

#D_Tour is tevens de gelegenheid bij uitstek om te netwerken met al die bekende mensen uit de scene.

Voor het reserveren van tafels op één van de edities kun je een mailtje sturen naar info@partygirlsagency.com
Of bellen met: +31 (0)6 18535053

voor meer info:

Instagram:
@djhoward.d
@partygirlsagency
@d_tourinfo
@drichfashion
@drinklavish

Snapchat: djhowardd

Meld je op de homepage aan bij Party Girls Agency en maak direct kans op gastenlijstplekken, gratis VIP tafels, fotoshoots, shisha, kleding, cosmetica en nog veel meer…