Down Town on #D_Tour

Vanavond, 30 Januari is het weer 🎉#D_Tour dinsdag 🎉 in @loungeDowntown te Eindhoven met @djhoward.d, @DJjustme en @yason_suave met ook morgen weer een speciale gast die een shisha’tje komt poffen! Wie deze keer komen? Tranquilo.. Come see for yourself in Downtown Eindhoven!
Check hier onder op deze website wat je afgelopen dinsdag hebt gemist.
Volg @D_Tour om op de hoogte te blijven van onze #D_tour avonden 💃

📍Place2be: @loungeDowntown
Doors: 20:00 – 02:00
Info: 06-37008128
📍Leenderweg 65a, 5614HL Eindhoven

🔻Zou je trouwens kans willen maken op gastenlijstplekken, gratis VIP tafels, fotoshoots, shisha, kleding, cosmetica en nog veel meer? Meld je dan direct hierboven aan! @partygirlsagency #HowardDPromo #PGApromo #partygirlsagency

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *